Royal wedding

Kungligt bröllop på riktigt. Eller, hur man nu ska uttrycka sig.  

Jag har googlat hela kvällen. Hittar inga bilder. Jag upprepar: hittar inga bilder. Är det verkligen möjligt? Vad är klockan där borta egentligen? Och var är paparazzi-kollektivet när man behöver det som bäst? Jag KRÄVER att få veta varendaste detalj. Om allt. Särskilt brudens far.

Fick Bill, precis som Carl Gustav också stanna på halva vägen upp i kyrkan och liksom bara släppa sin dotter (pff!) och göra allt för att inte se ut som om han föste henne i någon speciell riktning (särskilt inte mot brudgummen) för att ingen skulle tro att Chelsea fått för sig att hon är ägd av sin far?

Jag. Kräver. Att. Få. Veta. Wang eller De la Renta? Var Oprah där? Höll Albright tal? Åh… Bill… Vad hade Bill på sig? Dansade han med tärnan? För nära? Rökte han cigarr efter middagen? Vad hände? Vad sa Bill i sitt tal? Grät han? Hur inledde han? Hur avslutade han? Bill. Jag saknar Bill så mycket.

29smoke.xlarge1.jpg

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.