La Bella Toscana, del 2

Då flyttade vi in till stan i stället. Vår lägenhet låg ett stenkast från platsen på fotot.

IMG_0431

Vackert? Jajamensan. Oslagbart.

Och jag var sjuk praktiskt taget oavbrutet i fem månader. Hade allt från ryggskott till hemorrojder, hårlöss och svininfluensan. Min franska och tillika odugliga doktor trodde att det var den florentinska smogen. Jag tror att det var en allergisk reaktion som utlöstes av ett alltför tätt umgänge med det italienska folket. Eller helt enkelt av min man. Jag har aldrig umgåtts så mycket med min man som under året i Florens. Kvalitetstid med maken, tro mig, det är antagligen det värsta man kan utsätta ett äktenskap för.

2 reaktioner till “La Bella Toscana, del 2”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.