Porr, del 2

porr

4 reaktioner till “Porr, del 2”

  1. Stryker/manglar du lakanen/dukarna? Blir alltid impad när jag upptäcker den sidan hos andra. Och så vvåcker det funderingar på varför varför varför jag inte riktigt utvecklar den sidan…

  2. Jag är på din blogg jämt – mer än du. Och lönearbeta schlönearbeta. Barnen håller på att lära sig laga mat själva. Jag kommer vara här jämt. Vi kommer åldras ihop.

    Jag läser just nu en coffes table bok jag köpte på min ica för två år sen för typ 50 kronor. ”I Arns fotspår”. Jan Guillou skriver om sin skrivarprocess, boken är illustrerad av ngn fenomenal illustratör och den är så bra att jag ryyyyyser. Jan och jag – vi är som två själar. Han är ju känslig, rolig och ödmjuk. Min nya favvobok. Tills Bara ett barn kommer ut förstås.

    Förtydligande: det här inlägget är ett svar på en kommentar Malin gjorde på min blogg och som jag fick i mejlen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.