Pernilla påminner…

Skrivarmamma Pernilla påminde mig om att jag planerat att erbjuda mig själv som Tupperware, dvs åka hem till den läsare som vill bjuda hem minst 20 av sina kompisar för att lyssna på när jag pratar och säljer mina böcker (till ett fördelaktigt pris). Typ tupperware fast med författaren som själva plastförpackningen, om ni förstår vad jag menar. Eller, så är det romanerna som är förvaringsmöjligheten? Nåja.

Vill ni ha mig på besök? Kontakta mig på malin@giolito.eu så organiserar vi ihop något. Nu kommer jag att vara i Stockholmsområdet i tre veckor, men råkar det vara så att ni alla tolv läsare vill bjuda hem mig till en mer avlägsen plats eller någon annan månad, ja, då får jag väl ordna turné.

Sedan närmar sig releaseparty. Den första september är det recensionsdatum. Boken kommer finnas i affärerna redan i slutet på nästa vecka, men den 1 september ska jag ha party. Och är det så att du läser min blogg och gärna vill komma, ja, skriv till mig på malin@giolito.eu. Ni får komma alla tolv, om ni vill. De flesta av er har redan fått inbjudan. Men ni som inte brukar kommentera, skriv. (Vi kan väl helt enkelt säga att de första tre som skriver får komma på releasen, vad sägs om det?)

Nu ska jag gå på promenad i svensk sommarkväll.

6 reaktioner till “Pernilla påminner…”

  1. Vad roligt, Malin! Hade så gärna gått (kanske för sent ute ändå) men bor långt ifrån o kommer vara i Sthlm på jobbresa veckan innan. Hade varit kul vara med o fira din bedrift! Men vore ju också riktigt kul ordna tupperwear/författarträff med dig! Om man har tillräckligt stort rum/lokal/ställe o får ihop tjugo pers så kanske du kan tänka dig det alltså? Skulle det kosta något förutom att man får köpa böckerna? Spännande och trevligt!

  2. Cool idé!

    Förresten så hitter jag här med din bok Dubbla slag som jag hämtade igår på biblioteket. Ska läsa den i helgen (nåja, börja i den iaf..), något jag verkligen ser fram emot!

  3. Jag vill komma men just den kvällen är jag bokad för middag med en väninna som kommer från USA. Hemsk lustigt för jag är normalt aldrig upptagen med annat än barn, hundar och mat på kvällarna.

    20 vänner, det har jag knappt tyvärr, men om någon annan har 15 vänner så kanske jag kan skrapa ihop 5. Jag skulle gärna vilja gå på Malin Tupperware försäljningsmöte;)

  4. Ceci. Skicka ett mejl till mig så hör jag av mig om jag ska till ngt ställe i din närhet dit du kan få komma. Essie. Jag kommer absolut – i mån av tid och råd – också att försöka ta mig till andra ställen än Stockholm för att prata. Självklart tar jag inte betalt. Jag säljer mina böcker under kvällen, men till specialpris.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.