Idyll. Igen.

Sprang en mil i Altorp i morse. Djursholms eget löpspår. Mjuk skogsväg, blåbärsris och blandskog. Sedan åkte vi till Sörmland. Åt lunch på Gnesta strand, barnen lekte och gungade mellan förrätt och varmrätt. Raka vägen från Gnesta hem till pappa, lämnade väskor och sedan till Dammhagen, fransyskornas simskolesjö. Dök ett par gånger i det ljumma vattnet. Sedan tillbaka hem till fina pappa igen som lagade min älsklingsrätt till middag. Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås och svensk potatis. Min syster hade lagat gudomlig efterrätt, jordgubbsparfaittårta på dajmchokladbotten.

Efter middagen, kvällsdopp med min syster och fransyskorna i spegelblank sjö. En hal brygga och näckrosorna som vakade i det mörka vattnet.

Och jag vet inte jag. Men nu kan det nog inte bli bättre.

PS. Vill ni läsa utdrag ur boken finns det här, tillsammans med en intervju med undertecknad.

myraSG-620

7 reaktioner till “Idyll. Igen.”

  1. har precis hittat din blogg. Har sträckläst alltihop – du skriver väldigt bra!! Roligt och tänkvart och jag vet inte allt. Ska köpa din bok så fort det går. Du fortsätter väl blogga även efter det att gäst-sejouren på Yorlife är slut?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.