Mammas favorit

Mamma har läst mycket i sommar. Min roman, mina kollegors romaner, bästsäljande romaner, prisbelönta romaner, långa, korta, svenska, översatta.

”Och vet du vilken av alla dessa böcker som var bäst av dem allesammans?” undrade hon. ”Boken som hade allt. Precis allt. Och precis när man tänkte att nej, den kan inte bli bättre, då fick huvudpersonen ringen som egentligen skulle ha gått till tsarinnan. Eller något sånt. Kan du hälsa henne det, författaren? Kan du hälsa henne att den var bäst, precis vad jag behövde och lite till? Den var alldeles underbar.”

Så jag gör väl det.

Simona. Jag ska hälsa från mamma, hon tyckte mycket om din bok. Mycket, mycket.

överenskommelser

3 reaktioner till “Mammas favorit”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.