Recension på väg till partyt

På väg till premiärkväll för Yourlife stannade jag till hos vännerna på Piratförlaget. Redan i receptionen fick jag min andra recension. MåBra ger Bara ett barn fyra M av fem möjliga i månadens boktips. Så här skriver Marie-Louise Lidén:

”Varför slåss Alex istället för att prata? När hans lärare får veta att han misshandlas hemma tvångsomhändertas Alex och placeras i jourhem. Advokaten Sophia kopplas in. Först går allt som det ska, med en mamma som ska tag i sitt missbruk och en pappa som verkar ha stuckit för gott. Men så tar det en oväntad vändning – inte till det bättre. Skrämmande berättat om ett utsatt barn, och ett samhälle som inte alltid står på hans sida.”

Nu ska jag i väg och fira.

5 reaktioner till “Recension på väg till partyt”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.