Om goodiebags och mingel

Det var ett rasande trevligt vimmel i går. Jag var på gott humör redan på vägen dit, med tanke på att jag skulle få mitt livs första goodiebag (om man inte räknar de där man får på BB, med en blöja, fyra bröstlappar och en minitub med vit kräm). Dessutom hade jag lämnat yngsta dottern, som på förmiddagen givit bort alla sina nappar till ett par sovande kattungar med scenskräck (de gick aldrig ur sitt lilla tält) på Skansen. Hon är därmed var att räkna som akut abstinent, en mycket opålitlig och labil missbrukare helt utan insikt i sitt beroende (”mahaamma, vaharföhör måhåste jahag inte vara bebis längre? Jag vill HAAAAA min napp, jag vill vara BEEEEEBIS, jag HAAAAATAR dig!”). Vi behöver kanske inte gå in närmare på hur avvänjningen går, men jag har sovit cirka fyra timmar i natt. När jag kom hem från festen.

Jag hade trevligt. Alldeles för trevligt, som det brukar heta.

Så det var klart att goodiebagarna var slut när jag väl ville hämta ut min. Jag hade nämligen annat att göra. Som att ta mitt livs första ”här-är-jag-med-en-författarkollega-på-fest-mobilbild” till min blogg. Om jag bara kunde hitta den rätta sladden hade ni kunnat se mig på bild med vackra och begåvade och rasande produktiva Lina Forss. Men ge inte upp. Vilket år som helst kommer jag att ha fått kläm på det här bloggeriet.

Nu ska jag muta min dotter, jag har lovat henne en rosa cykel om hon bara slutar gråta. Och det är väl bra? Att vi konsumerar bort även hennes ångest.

goodiebag

3 reaktioner till “Om goodiebags och mingel”

  1. Hej Malin och tack för i måndags det var så roligt. Jag håller med Lina, du är så cool och härlig. Jag ska gå och köpa din bok ”bara ett barn” nu på lunchen. Hoppas du har det bra i Bryssel så kanske vi ses på ngt annat mingel då ser vi till att vi hämtar våra goodie bags i tid 😉 . Ha de gott Agnetha

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.