Obehagliga män och kvinnor, del 2

Blank som en nytorkad diskbänk. Och lite immig, med ögon lika genomträngande isblå som den senaste partydrogen.

Jag brukar kalla det för den frireligiösa looken, och trodde till alldeles nyligen att den var förbehållen kvinnliga författare av min egen typ (se högerspalten för ett illustrativt exempel).

Men när jag gick på stan häromdagen möttes jag av bildbevis på att Truman show finns på riktigt.  Och stadens egen borgmästare där verklighetens folk alltså bor, han vill inget hellre än att få dupera även mig in i spisvärmen, där inget är heligare än fosterlivet och kvinnans rätt att inte kunna försörja sig själv.

Halleluja?

goranhagglund-01.ashx

FOTO: KRISTDEMOKRATERNA

2 reaktioner till “Obehagliga män och kvinnor, del 2”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.