Obehagliga män och kvinnor, del 3

En och en är de inte så obehagliga. Men i grupp. Hu.

Nej, jag pratar inte om männen. Jag pratar om kvinnorna som går dit för att titta. I grupp. Och skrattar med hyenamunnar åt någon pojke som tar av sig kalsongerna för att försörja fru och barn. Skriker ”kom-igen-nu-visa-ballen” och skrattar ännu högre. Biter av huvudet på kräftan och sväljer snapsen hel. Kanske stoppar en sedel under kalsongen…

Okej då. Jag tror inte att de strippar. Men det är ändå läskigare än Risifrutti. Bara Killar På Scen, Bara Tjejer I Publiken. Usch, usch, usch. Vilka pretentioner. Vilka förväntningar. Och de där leendena. Det påminner om försäljare i Italien som säger Ciao Bella åt en när man just har släpat sig ur sängen och ner i ett par foppatofflor för att ta sig till apoteket och hämta ut extrastark antibiotika mot de variga svinkopporna som sedan ett dygn tillbaka spritt sig över hela ansiktet.

Bevare mig väl. Då går jag hellre på Dramatens lilla scen.

obehag

PS. Vem ÄR Brolle?

10 reaktioner till “Obehagliga män och kvinnor, del 3”

  1. PBL. Hmmmm…. Verkligen en bra poäng!

    Simona, tack. Du har rätt. Det är vi.

    Malin – who needs her? Vi har ju varann. Men snart kommer hon med ett klargörande inlägg om hur mycket hon älskar strippande karlar och kvinnlig publik. Kanske lottar hon till och med ut vip-biljetter Ã¥t oss?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.