Dan före dan före dopparedan

På onsdag är det i alla fall Recensionsdatum. Det är dagen då landets samlade kulturredaktioner äntligen får lätta på trycket och brista ut i hyllningssång.

Eller?

Sanningen är väl att det snarare är dagen då jag inser att jag är lika obegripligt missförstådd som den där skåningen som kom sist i På spåret.

I kväll däremot. I kväll är kvällen då jag, hemma hos Skrivarmamman, ska få genomföra mitt första Tupperware-party där det inte kommer att säljas några plastbehållare, men däremot mängder av mina egna böcker. Mot kvällens slut förväntar jag mig att sitta – till hälften dold för världen – bakom berg av sedlar och med kramp i signeringsarmen.

Det är tur att jag är duktig på att räkna pengar.

IMG00297-20100821-1142

5 reaktioner till “Dan före dan före dopparedan”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.