Recensionsdag, del 2

Och nu har jag lusläst pappersversionen av DN på korsan och tvärsan i hopp om att hitta den där hyllningsartikeln om hur de nu äntligen har hittat svenska litteraturens frälsare. Förgäves. Jättemärkligt.

6 reaktioner till “Recensionsdag, del 2”

  1. Finaste, snyggaste mest begåvade Malin.
    Du var vacker som attan idag, och BRUN! Hur kan du vara så brun och fin? Just det ja, du bor ju någon annanstans. Och din fina dotter Nora som så högtidligt presenterade sina systrar för mig ( två förvånade människor som inte alls fattade varför vi skulle prata med varandra ha ha). Men de yngsta förbarmade sig och visade lite sköna färgläggningar.
    Jag hade gärna stannat längre, men jag skulle ju på vidare boksläpp, som jag inte kom till överhuvudtaget. Eftersom allt ballat ur hemma, så 20 minuter efter att jag gått satt jag på det lokala hamburgeriet och matade mina barn med gurkmajonäs. Så kan en kväll också se ut.
    Nu har jag din bok här hemma. Och det ska bli en ren fröjd att läsa den. Stor kram och hoppas du har haft en glittrande släpp-afton.
    Emma H

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.