Recensionsdag, del 3

Jag känner mig omtyckt. Jag känner mig trött och glad, tom och alldeles fylld av något nytt. Och nu återstår egentligen bara den sista frågan:

Orkar jag sminka av mig?

recensionsdag

6 reaktioner till “Recensionsdag, del 3”

 1. Hej kollega!
  Hoppas du haft en riktigt jäkla underbar dag och ett stort lycka till nu!

  Kan inte förneka att jag är grymt avis … Gud så skönt det vore att vara klar, min ”svåra andra” känns som en kronisk sjukdom. Eller som en sjukt klistrig brorson med enormt bekräftelsebehov och adhd. Den följer efter mig överallt, rycker mig i ärmen och säger: ”Du Micke, får jag … ? Är det okej om jag … Du, vet du … ?” Den trampar mig på tårna, krampar min stajl och jag blir aldrig aldrig av med den jäveln. Ler besvärat när någon frågar vad fan det där är som jag släpar omkring på. Har varit ”nästan klar” i ett halvår nu. Men snart, snart …

  Njut nu rejält, din jävel! 🙂
  /M

  1. Nämen Micke! Att du är här. Tack snälla du. Jag känner mig som om jag håller på att dö andra-romanen-döden, men annars är allt toppen. Kan du inte noja lite längre så vi kan bokmässa ihop som Pirats enda smala, litterära författare? Hösten 2012?

 2. Malin! Så trevligt det var, så snygga skor du hade och ja. Nice.
  Vi ses ju såklart på bokmässan, glömde helt bort det när vi sa godnatt.

  Har börjat läsa ”Bara ett barn”. Nu har jag ju inte tid att läsa den eftersom jag ska intervjuas av en tidning, jodÃ¥ – undrens tid är inte förbi – men jag tänker läsa ändÃ¥. Kram!

 3. Malin, tack för igår. Är så glad över att jag fick komma och fira dig! Du var så fin och boken var så fin och alla var så trevliga och jag blev lite star struck av alla framgångsrika fina författare, bland annat Simona 🙂

  Sen kom jag hem helt bubblig och min sambo hade gjort pannkakor.

  Bättre onsdag får man leta efter.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.