Om dagen

Jag har inte vågat berätta något, eftersom ni kanske hade trott att det bara var ännu en fånig noja. Men sedan recensionsdagen har jag inte sprungit en enda gång. Jag har nämligen varit inbillningsdödssjuk, jag menar sjuk som en hel karl, ont i halsen och kroppen, feber och snuvig. Men i dag sprang jag. De tyngsta sju kilometer jag har sprungit på ett halvår. Och då är jag knappast en gasell utan infektion i kroppen. Jag blev omsprungen av 1. en mager tant med converse 2. en kopplad hund, och 3. en man med barnvagn (som gick och pratade i telefon).

Så jag var trött när jag kom hem igen och skulle laga middag. Det blev snabbmat. Scampi, fräst i olja och vitlök (jepp, kokt först) och pressad lime på det. Ris, haricot verts och sallad till. Gott? He-he… Sover Dolly på rygg, och allt det där…

IMG00464-20100908-1833

5 reaktioner till “Om dagen”

  1. Jag kokade vitlöksklyftan i någon minut innan jag pressade ned den i kokt vispgrädde, hällde grädden över tunnskivade kycklingfileer som jag sedan ugnsbakade i sisådär tio minuter. Barnen åt upp allt jag lagt för dem.
    Malin, du är min idol. Ännu mer än förr, menar jag.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.