Så många inlägg, så lite tid…

Det är så mycket jag vill skriva om just nu. Och jag har inte tid. Faktiskt. Jag vet att ingen har mer tid än jag, men inte just i dag. För i dag ska jag skriva något annat.

Hade jag haft tid hade jag svarat på den fina bloggutmärkelse jag har fått av författarkollegorna Katerina Janouch och Simona Ahrnstedt. Men jag får handsvett bara av att försöka kopiera den där lilla bilden på lilla priset och klistra in… och, nja, det kanske inte är helt sant, men jag känner mig inte så intressant just nu (jag måste berätta sju intressanta saker om mig själv) så jag får återkomma.

Vi säger så här. Jag listar istället sju saker jag skulle vilja skriva inlägg om, så får ni välja vilket och förklara varför. Bäst motivering vinner. Kanske. Eventuellt bestämmer jag ändå själv. Eventuellt skriver jag ingenting alls. Utom det där andra som jag måste skriva.

Nåja.

1. Hemmafrutrenden (och varför jag skulle bli mindre besviken om mina döttrar blev militärer än hemmafruar).

2. Varför jag anser att Maria Sveland är Sveriges ärligaste debattör?

3. Varför ”alla” ”hatar” Mona Sahlin?

4. Vad har jag för relation till Strindberg?

5. Vilka är Sveriges tre, nej förresten fem, bästa kulturjournalister? (Och visst. Kategorien heter ”slicka rumpa”.)

6. När grät jag senast?

7. Vem skulle jag helst ta med mig till en öde ö och varför?

award1 TITTA! DET GICK!

4 reaktioner till “Så många inlägg, så lite tid…”

  1. Helt omöjigt att välja ju 🙁

    Jag skulle gärna vilja läsa Sveland-inlägget, höra dig lösa Mona mysteriet samt se dig totalsåga hemmafru-trenden. Motivering? Hmmm, måste man tänka så långt.. Det är saker jag själv funderat mycket över under de senaste veckorna och det är alltid intressant att höra andras tankar. Särskilt dina (nej, jag är ingen kulturjournalist!).

  2. Väldigt många intressanta ämnen! Men väljer Sahlin – för jag har inte hört någon egentligen försvara henne, det närmsta försvar jag hört är att man retar sig på att hon är kvinna, talar stockholmska, inte ändrar sig och inte är utbildad. Inget egentligt försvar, mer en förklaring till att hon kanske faller offer för strukturella hinder/diskriminering. Jag skulle vilja höra någon av hennes supporters lyfta det hon är bra på. Men utan att tro att du tänker försvara henne så vore det intressant läsa varför du tror att alla hatar henne.

  3. Sofia. Jag förstår att du inte är ngn kulturjournalist. De hänger nämligen inte här. Pernilla. Hm. Jag lämnade seklets längsta kommentar på din blogg angående sammansatta egennamn. Den har försvunnit. Så jag surar. Essie. Så fort jag får tid. Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.