Ni kanske undrar

Ni kanske undrar vad det är för särskilt självupptagna och svagsinta personer som hukar framför Photo Booth på datorn för att fotografera sig själva iförda det senaste överflödiga och ointressanta klänningsköpet? Vad som får en person att i sin ensamma ensamhet ta på sig en märklig min och hålla ett par skor i handen så att ingen ska kunna missa vilket märke det är på dojan?

Ni kanske undrar. Jag gör det ofta.

Nu vet jag vad det är för människor. Det är de modemedvetna och snyggt klädda människorna. Det vackra folket. Och i just detta specifika fall den människa som har fått ett par makalösa Loubotin med matchande Hermès-armband i present av sina bästa vänninor. Till den som har allt, ska allt vara givet.

Nu ska jag på middag. Hos italienare naturligtvis. Och ja. Jag har redan ätit en middag för att överleva. Och ser fram emot min andra som lär serveras strax efter tio. Eller elva. Man kan aldrig veta säkert.

Bild 365

9 reaktioner till “Ni kanske undrar”

  1. Nämen alltså, typ, va? Synad. Du läser absolut inga modebloggar. OM du hade gjort det hade du vetat att en äkta modebloggare har en riktigt bra kamera inköpt endast för att dagligen låta sig fotograferas iförd något riktigt piffigt. Med photo booth blir det ju suddigt, ju! Vi seeeeer ju inte klänningen, skorna och armbandet. Ju.
    Kan du inte be Christophe eller den där italianon du just nu är på middag hos ta en bild av dig med en något bättre kamera.
    Men okej då, det verkar hur snyggt som helst. Du ser ut som klippt och skuren ur mad men. Läckert.

  2. Är inte helt uppdaterad på engelska, så jag tänkte att ordet kanske inte bara betyder kraschad utan även kunde syfta på en smashing urringning eller så. Bust – busted, tänkte jag.
    Och, ja, du ser skitläcker ut. Exakt den där stilen skulle jag ochså välja att ha om jag var i din situation.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.