Måndag morgon hörrni, och vad har ni gjort i dag?

Jag har:

Lagat frukost, gjort matsäck och tagit tre fransyskor till skolbussen.

Sprungit en timme och fyrtiofem minuter.

Stretchat.

Duschat, klätt på mig, borstat tänderna och SMINKAT MIG!!!

Nu ska jag:

Hämta mat på andra sidan stan.

Förbereda lunch för trettiofem stycken byråkrater som min make har bjudit hem (”oroa dig inte älskling, jag fixar allt”).

Rösta.

Skriva tiotusen tecken som inte skrevs vare sig i fredags, lördags eller söndags.

Hämta barn vid skolbussen.

Äta mellanmål, förhöra på läxor, laga middag.

Duscha barn. Sova.

11 reaktioner till “Måndag morgon hörrni, och vad har ni gjort i dag?”

 1. Vaknat 04:40. Kissnödig. Återkom till sängen 04:42 då jag fick ett sms. Kunde inte låta bli att läsa. Borde låtit bli. Kompisen som skulle hämta barnen idag hade fått kräksjuka barn. Jag blev lite oroad över hur vi skulle få hem barnen i em då vi båda tydligen har viktigare saker än våra barn att syssla med. Jag ska t.ex. klippa håret. Kunde inte somna om för då började jag oroa mig för anadra saker och tänka att jag borde gå upp och träna lite istället.

  Kl 6 var jag fortf vaken. Messade min far som tillhör generationen som inte messar. Han ringde upp. Han hämtar barnen.
  Fick barnbesök i sängen. En var glad, en var sur. För att de inte fick gå till kompisen. Gråt. Sedan blev nästa arg. Fel kläder. Och sedan blev första arg igen, fråga mig inte varför. Vid det laget var jag superstressad och stod i dörren och röt ”tack för en trevlig morgon”. Så gick jag.

  Sedan har jag lugnat mig lite. Är dock lite trött. Och på jobbet. Dålig kombination.

 2. Bokhora! Bokhora! Bokhora!

  Jo, jag har väl gjort det jag brukar göra varje måndag. Men just den här måndagen har jag dessutom kollat igenom prospektet till LÄGENHETEN SOM VI SKREV KONTRAKT PÅ I FREDAGS ca 20 gånger. LÄGENHETEN MED EN 24 KVM TERRASS OCH GALET VACKERT BADRUM.

  Jo, den krävde sina versaler den här kommentaren.

 3. Grattis PB Lover! Vad roligt. Simona. Jag må vara på ett uselt humör (se senaste inlägget), men inte ens i den allra mest liberala av DN-definitioner kan jag ses som hemmafru. Jag antar att jag måste skriva det inlägget snart. För att försvara min ”egentid”? Och f*cking grattis för nittioelvte gången till bokfnaskens glada tillrop.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.