Me, myself and I

Pirat har lagt ut mina tider på bokmässan (tillsammans med Pirats andra författare) här.

Jag har också hittat några recensioner till på nätet.

Susanne Boll, författare till Morgongåvan, har läst, gråtit och tyckt om.

Angos bok- och filmblogg så får jag 5/5  och Ango skriver så här:

”Persson Giolitos debutbok föll mig verkligen i smaken och jag såg fram emot en ny bok från henne, och äntligen har den kommit! Den här boken är precis lika bra som den första. Man känner igen sättet att skriva och berätta på, men ändå skiljer sig böckerna lite åt från varandra. I den här boken är det mer känslor än vad det var i den första, eller också är det bara så enkelt som att jag är mamma och därför reagerar jag annorlunda när jag läser boken. Mammakänslor tar över ibland.

Den här boken kommer att klättra på listorna i höst!”

Örebrostudenternas tidning rekommenderar Bara ett barn.

Tidningsida ger mig fyra stycken ”T” och skriver:

”Det är känslosamt, jobbigt och upprörande. Det hade lika gärna kunnat vara en helt sann historia. Det hade kunnat finnas närmare än vad man tror.”

Jenniesboklista ger också Bara ett barn en fyra. Hon tycker att det är en ”berörande och stark historia”.

7 reaktioner till “Me, myself and I”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.