Kvällsrapport

Dagen har varit rik på upplevelser. Jag har till och med drabbats av en yrkesskada, ett blodigt skavsår på insidan av mitt ena lår efter att ha gått och stått och varit oavbrutet intellektuell iförd nätstrumpbyxor. Det känns på något vis som om jag sliter för konsten på det allra bästa av vis. Nu sitter jag nyuppfräschad (och med ett stort compeed-plåster strax bredvid det allra heligaste) på mitt rum och väntar på att uppkopplingen ska hinna ifatt mitt nya inlägg. Snart middag.

Lev väl, vänner.

3 reaktioner till “Kvällsrapport”

  1. Oavbrutet intellektuell eller ej. Du var i alla fall bokmässans snyggast klädda författare i den svarta klänningen. Så stiligt. Och jag som vanligtvis inte ens bryr mig om kläder.
    Ser fram emot att läsa nya boken.
    /Annelie

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.