Bon anniversaire

Jag fyller faktiskt år i dag. Christophe och barnen ringde och sjöng medan jag signerade böcker tillsammans med Anne Holt, Kristina och ingen mindre än Gösta Ekman. Jag fick lyssna på den trestämmiga födelsedagssången ensam på mitt hotellrum.

Sedan gick jag på seminarium med Erica Jong som berättade att kvinnor inte får ha sex när de blivit 41. Det borde jag ha vetat i går, innan jag gick och la mig, spik nykter och alldeles ensam.

Rädd att flyga? Sannerligen inte. Nedräkningen inför hemresan har börjat.

14 reaktioner till “Bon anniversaire”

    1. Tack Ceci. Fast jag måste nog försvara Erica. Hon försäkrade alla om att hon fortfarande hade sex och hon är 68. Det var ”amerikanerna” som inte förväntade sig att en kvinna över 41 skulle ha sex.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.