Hur jag mår?

Hur jag mår? Hur JAG MÅR, det är det ingen som frågar. Nä, visst. Ni bara tänker på er och tigerräkor, det är ingen annan än jag som tänker på mig. MIG. JAG! Moi, HALLÅÅÅ!

Jag har feber. Och ont i halsen. Det är synd om mig.

Men om. Om, om, om. Om jag varit frisk, i Sverige, på bättre humör…

Då hade jag gärna skålat för Denise.

Så, jag skickar en fiktiv skål, Denise. Grattis på 10-årsdagen!

champagne_012

Och recept på tigerräkor? Det står min gamla tvärsövergatangranne Kalaslotta för (observera att hon inte KOKAR sin vitlök, hon river den. Lime RASPAR hon däremot, räkorna ska TJOFFAS och smet MUMMAS, ni förstår, hon är nämligen PROFFS) i kommentarerna till frågeinlägget:

”Olivolja i pannan tillsammans med chiliflakes, salt, peppar och riven vitlök, tjoffa i räkorna och vips så har man världens godaste spicy räkor. Lägg dem sen på sallad av valfri sort och fräs stora kuber av dagsgammalt bröd i samma panna och tillsätt smör så att de blir riktigt onyttiga men ack så goda…

Dressing till detta kan man ha vanlig eller mixa koriander, chiliflakes, s&p, limesaft o rasp, blanda sedan med grekisk yoghurt, låt stå en stund och mumma till sig…”

***

Alla andra seriösa frågor kommer jag att svara på så fort hjärnan har letat sig fram ur feberdimman. Vill ni stalka Guillou så får ni däremot göra det utan min hjälp.

9 reaktioner till “Hur jag mår?”

  1. Och just det, enligt mottot delad glädje är dubbel glädje så kan jag stolt berätta att jag (och de andra två jag gjort det med) har blivit accepterade att publicera en vetenskaplig artikel i en tidskrift. Inte författare än men… 😉

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.