Säg mig och säg mig

I dag är en dag då jag inte orkar fundera på någonting. Utom möjligen min trötthet. Så. Är det något ni vill veta? Proffsbloggarna kallar det väl frågestund. Ungefär som på dagis.

Fråga mig något.

Medan ni funderar tänkte jag vila en stund. Eller jobba. Det känns som ungefär samma sak.

8 reaktioner till “Säg mig och säg mig”

 1. Jag undrar om du kan be Jan signera en bok till min man.

  Jag vill att det ska stå: ”Kan du be din fru sluta förfölja mig.”

  Och sen undrar jag om du kan publicera nåt bra recept på tigerräkor. Det är ditt fel att jag numera kokar vitlöksklyftor.

 2. Jag är intresserad av att höra hur du skrev din första bok, om ett ämne och en miljö som låg dig väldigt nära. Hur separerade du dig och din egen situation från boken?

  Och, ja – tigerräkor är ju väldigt gott. Har du något bra recept?

 3. Glömde visst att ställa en fråga.. Jag undrar om du nätverkar? Vad har du för tankar kring det? Själv är jag helt socialt inkompetent (kanske överdriver aningens men åt det hållet!). Jag tar bara kontakt m folk som jag verkligen gillar som människor och känner ett intresse för. Jag vill absolut inte umgås med folk som jag tycker är otrevliga eller jobbiga och bränner snabbt alla broar med den typen av människor. Sedan kan det ju visa sig att det hade varit smart att underhålla vissa kontakter… Vad har du för erfarenheter?

 4. Jag har ingen fråga…men jag kanske kan hyfsa in ett kanontips på goda tigerräkor.

  Olivolja i pannan tillsammans med chiliflakes, salt, peppar och riven vitlök, tjoffa i räkorna och vips så har man världens godaste spicy räkor. Lägg dem sen på sallad av valfri sort och fräs stora kuber av dagsgammalt bröd i samma panna och tillsätt smör så att de blir riktigt onyttiga men ack så goda…

  Dressing till detta kan man ha vanlig eller mixa koriander, chiliflakes, s&p, limesaft o rasp, blanda sedan med grekisk yoghurt, låt stå en stund och mumma till sig…

  Så gott!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.