Hur känns det att börja jobba

Essie, kär bloggvän och publicerad vetenskapsman (grattis!), undrar när jag tänker börja jobba igen. Det är fler som har undrat samma sak. Min chef till exempel.

Svaret är att jag börjar jobba igen I DAG, efter femton månaders (obetald) föräldraledighet.

Hur det känns? Märkligt, minst sagt.

Jag skulle faktiskt ha slutat blogga på Yourlife i dag också. Men det blev för mycket förändringar på en gång, så jag fortsätter fram till jul.

Essie undrar också hur jag tänker göra med skrivandet när jag jobbar. Svaret på den frågan är väl att jag inte vet. Just nu är det inte mycket att göra, jag skriver inte just nu och har bestämt mig för att det är bra. Jag behöver en andningspaus, låta den där idéen jag har växa till sig ifred. Jag hoppas att jag får mycket att göra på jobbet, då brukar resten ordna sig.

Jag mår bra av att jobba. Har jag för mig, det var ju ett tag sedan sist. Så önska mig lycka till. I kväll svarar jag på resten av frågorna.

Bild 391

Plupp har tagit sina alvedon och ska gå till jobbet.

4 reaktioner till “Hur känns det att börja jobba”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.