Ett Viktigt Inlägg i Hemmafrudebatten

Det är ju hemmafrutrend nuförtiden. Inte så konstigt, arbetslösheten bland ungdomen är ju så hög att det är klart att de drömmer om att få knäskura golv och rengöra toaletten utan så mycket som en liten rutavdragen lön.

Men vi ska inte prata om det nu, jag är nämligen helt slut. Det är nämligen så kära vänner, att man inte alls behöver vara hemmafru för att få göra allt roligt som en hemmafru får göra. Det enda som krävs är ju att den heltidsarbetande kvinnan inväntar helgen. Då kan hon ta igen förlorad tid. Gå upp extra tidigt för att hinna till stormarknaden innan det blir för långa köer, städa i ordning, baka lite, blanda saft, rulla några köttbullar (så att det räcker för sisådär en sexton barn) och förbereda pedagogiska utomhuslekar.

5 reaktioner till “Ett Viktigt Inlägg i Hemmafrudebatten”

  1. Nej, jag kan inte heller säga att jag märkt av någon hemmafrutrend, men om det nu finns en sådan – kan det då inte vara ett tecken på att tempot är en aning för högt i vårt samhälle idag?
    Att kravet på att förväntas jobba, göra karriär, inreda sitt hem à la senaste inredningstrenden, vara läckert vältränad och fit, uppfostra barnen OCH hinna rulla köttbullar och baka sin eget hälsobröd får vissa att vilja fly. Att säga stopp. Att ge upp åtminstone ett krav (karriären) och motivera detta med att det är för barnens och familjens bästa?

  2. After reading this I thought it was very informative. I appreciate you taking the time and effort to put this post together. Once again I find myself spending way to much time both reading and commenting. But so what, it was still worth it! <a href="//stuhrlingwatches.info/

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.