På väg till doktorn

Jag köpte en bok till förra veckans födelsedagsbarn, 8-åringen och hennes pappa. ”Pappa och jag yogar” heter boken och den visar på ett pedagogiskt vis hur man gör yogaövningar med sina barn. Jag gav dem den, inte för att jag tror på yoga som någon lösning på mina egna problem, som bekant (jag har inte tid för sånt). Men jag kan tycka att Christophe behöver lära sig att slappna av. Dessutom blir jag på gott humör av att kunna konstatera att kapitalismen har lyckats göra business av antikommersialismens självaste äppelskrott.

Nåja.

Jag lekte sålunda yoga med yngsta dottern i går. Hon dängde boken i mitt huvud och skrek LEKMEDMIGNUUUUU. VISA MIG HUR MAN GÖÖÖÖÖÖÖÖR! Och då lekte vi.

Första kapitlet i yogaboken handlade om andning. In och ut, iiiiiiiin och uuuuuuuuuuut….

”Vi ska lära oss att andas”, förklarade jag.

”Jag kan det redan” tjöt fyraåringen lyckligt. ”Jag kan andas mamma. Jättebra kan jag andas. Vill du att jag ska visa hur man gör?”

Bild 398

5 reaktioner till “På väg till doktorn”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.