Bästa dagen?

Jag gillar torsdagar. Man har hunnit få upp farten utan att ha mjölksyra i benen och blodsmak i munnen.

Dessutom har jag en snygg outfit på mig i dag. Mörkblått (matchar ringarna under ögonen), svart och lite av den där färgen som hette chockrosa på åttiotalet (men som heter fuchia nu). Snörkängor som hämtade ur Anna Karenina. Hade jag (eller ni) varit lagda på det viset hade jag kanske laddat upp ett litet foto. Nu har jag vare sig lust, teknik eller tid, så det får vara. Ni får helt enkelt tro mig. Det är snyggt.

12 reaktioner till “Bästa dagen?”

  1. Håller med, torsdag en bra dag! Och särskilt idag är en väldigt bra kläd- och hårdag för mig, om du är intresserad: Köpte en hel garderob av Rosi igår och idag har jag blivit Fake Blond (med förhoppningen att jag kommer att ha More Fun!), så akta dig vad snygg jag kommer att vara på lördag… puss

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.