Gårdagen i bilder

Äldsta tjejen gjorde snittar och kallskuret (mellantjejen fotograferade).

Till det dracks det champagne.

SAM_0435

SAM_0444

Mamman fixade pajer, stekte korv och gjorde sallad…

SAM_0424

SAM_0425

SAM_0474

SAM_0433

Fransmän gillar ost BEAUCOUP! (särskild med röda bordeauxviner till)

SAM_0409

OCH kladdiga desserter… (med iskall sauterne)

SAM_0423

SAM_0421

Värdinnan var på glatt humör!

SAM_0439

Och hade väldigt snygga skor

SAM_0476

12 reaktioner till “Gårdagen i bilder”

  1. Får jag fråga en sak. Är du lika rolig på franska som på svenska? Dvs tänker dina matgäster när dom tackar ja-att nu ska det bli en hejdundrande rolig kväll? Som vi i Sverige tänker när det visar sig att du (med posse) är i antågande. Kan man va lika slagfärdig på alla besegrades? Vänliga hälsningar M Haag

  2. Från en som var där: Ja, hon är lika rolig på franska. Ja, vi åt så vi sprack (och fick även doggy bags med oss hem). Ja, hon var ursnygg även live i empireskuret chockrosa. Och SKORNA! Två obeskrivligt snygga par hann hon avverka innan hon ensam (nja, med alltid lika trofast doatjej = moi, i släptåg) och i strumplästen satte igång dansgolvet… Malin, tack för att ni äntligen är tillbaka hos oss! Love ya

  3. Jag är så jäkla glad och impad över att Malin är en av de där som kör med snygga skor på hemmafester. Senaste festen jag var på (30-årsfest) gick alla i strumpläst förutom värdinnan tillika födelsedagsbarnet som hade på sig något liknande de där ljusgråa filttofflorna på bilden ovan. Så sjukt trist och tråkigt…och fult.

    (Fast filttofflorna fyller säkert sin funktion, hrm.)

  4. Oj, får jag komma på middag till dig någon gång?
    Vinterkyla råder ju som du kanske hört här i Sverige, och jag åt några knäckemackor till middag, det känns som om jag borde toppa det på något sätt.
    kram till dig, vad jag gillar din blogg!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.