M Haag undrar

En kollega och tillika författarbästis undrar:

”Får jag fråga en sak. Är du lika rolig på franska som på svenska? Dvs tänker dina matgäster när dom tackar ja-att nu ska det bli en hejdundrande rolig kväll? Som vi i Sverige tänker när det visar sig att du (med posse) är i antågande. Kan man va lika slagfärdig på alla besegrades? Vänliga hälsningar  M Haag”

Mitt svar:

Jo. Jag är precis lika rolig på franska som på svenska. Men vad hjälper det, när fransmännen inte har någon humor?

***UPPDATERING: Christophe hälsar: ”Jo, du är rolig när du pratar franska. Ofta ofrivilligt.”

7 reaktioner till “M Haag undrar”

  1. Jag hann faktiskt börja gilla Haag för hennes historiska metafor där, jag funderade bara lite över vilket slag hon tänkte på där fransmännen besegrats, tänkte nästan läsa på lite om trettioåriga kriget. Nästan. Tack för att jag slapp, nu ska jag vika tvätt.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.