Ni anar kanske…

Ni anar kanske redan att den här veckan inte kommer att gå till blogghistorien som min mest kreativa, vare sig kvalitets- eller kvantitetsmässigt. Men jag kan försäkra er om att jag har faktiskt ganska roligt, där ute i den så kallade riktiga världen. Hjärnan verkar inte helt och hållet igenrostad efter sabbatsåret, jag gillar mina kollegor, och jag producerar – som alltid – bäst under press. Det är bra att bli påmind om sådant.

I morgon är det uppenbarligen spökfest i skolan. Det kallas för Halloween och är något amerikanarna har hittat på. Döttrarna berättade för mig att det betyder att de måste få ha rödmålade naglar, tyllkjolar och läppglans. En av dem tyckte att mina svarta paljett-Loubotin-pjuck skulle passa perfekt som vampyrrekvisita. Ibland är mina små fransyskor helt enkelt mer franska än vanligt. Snart går de antagligen ut i strejk. Läskigt? Jo.

maquillage-clinique-rouge-a-levre-rouge-impact-spf-15-visuel-talon-aiguille-light

2 reaktioner till “Ni anar kanske…”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.