Finfrämmande

I dag får vi en ny kompis här på Yourlife. Jag är nästan patologiskt misstänksam mot nya människor. Särskilt om de vill vara polare med mig. Det är ingen vanlig, vettig människa som vill ge sig in i ett sådant förhållande. Gudskelov känner jag henne redan. Och hon vill inte heller lära känna någon ny. Vi älskar varandra.

Och apropå nya bekantskaper blev jag lite märkligt upplivad av nyheten att Kristina, den unga och förskräckligt begåvade människan, ska med ut på signeringsturné med mig i mitten på november. Hon vinner priser, säljer massvis med böcker, blir översatt till språk med krylliska bokstäver. Jag borde hata henne. Men älskar nog henne också.

Möjligen håller jag på att bli gammal.

4 reaktioner till “Finfrämmande”

  1. Va fan? Du var inte så misstänksam när jag hoppade på dig på Junibacken. Inte heller när du satte dig i bil med mig mitt i natten från Simona. Tänk om jag hade varit en galning. Jag tror inte på dig. Fast det klart. Jag vill inte vara polare med dig, du är ju en Stalker. Det är scary stuff.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.