Bus eller godis, friend or foe?

Vi får gäster från Florens om några timmar. Jag vet att jag just har påstått att jag inte vill ha några nya vänner, men som bekant får jag aldrig som jag vill. Jag älskar de här förbaskade människorna och alla deras barn också. Därför tänkte jag busa till det ordentligt så här på lördagsmorgonen och försöka få till några timmar egentid i den lokala supermarchén. Godis ska inhandlas, det vill säga all den där maten vars tillagande upptar det mesta av min lediga tid. Tema, Amerikat, kanske. Något med sötpotatis till, en cheesecake till efterrätt?

Och. Inte att förglömma. Jag älskar naturligtvis ER mest av allt. Trots att ni har slutat att kommentera.

sweet_potato

16 reaktioner till “Bus eller godis, friend or foe?”

  1. Jag är bara rädd att skriva något som du eller någon annan skulle kunna misstolka. Därför kommenterar jag bara a) när jag, som idag, har gott om tid eller b) fredag kväll när jag är lite vin-lullig.
    Men, jag klickar in mig på din blogg flera gånger per dag.

  2. Jag läser din blogg jämt, jag med. Men kanske är jag lite som Åsa2, kommenterar bara när jag har gott om tid. Slänger man bara iväg något sådär huxflux kan det så lätt missförstås. Fast det är the story of my life, huxflux och missförstånd om vartannat.

  3. Hej sötis. Jag följer dig också, även om du ger mig dåligt samvete eftersom jag inte använder hälften av dina ingredienser i min matlagning! Kämparbpå med att försöka kombinera barn och jobb! Kram
    Lisa

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.