Fortfarande sjuk?

Åsa undrar om jag fortfarande är sjuk.

Åsa. Detta med kyssjukan/körtelfeber/mononukleos är en hel vetenskap i fräck virusdräkt. Uppenbarligen kan smittan ligga kvar i kroppen vääääääääääldigt länge. Man måste därför vila och ta det lugnt för att inte få återfall. Jag kan sålunda – i resten av mitt liv om det skulle behövas – skylla på min körtelfeber så snart jag behöver gå och luta mig.

Är det någon som vill bli smittad är det bara att höra av sig. Jag ställer upp på det mesta.

virus-virophage

2 reaktioner till “Fortfarande sjuk?”

  1. Jag har kompisar (jodå) vars tonårsdotter fick det där och hon blev JÄTTESJUK, liggandes i hög feber och diverse andra grejer i flera månader (inte febern), sen fick hennes brorsa samma sak men utan sängliggandet, men ingen annan i familjen. Skumt.

    krya på dig.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.