Modeorakel, del 1

Min syster skulle inte hålla med. Men jag tycker nog att jag är något av en modeexpert. En naturbegåvning. Jag ser vad som funkar och vad som inte funkar. Utan någon som helst utbildning, jag bara veeeeet.

Det här till exempel. Funkar inte.

Skorna verkar vara för stora. Och ärmarna för långa.  Skrevet hamnar i fokus på något vis. Antagligen är det luggen som ställer till det. Hon borde ha plattat till den.

Eva-TOP

3 reaktioner till “Modeorakel, del 1”

  1. Malin, hoppas du mår bättre idag. Chokladbollarna kanske hjälpte? Mig skulle de hjälpa, mums!
    Jag har märkt att skorna ofta är för stora på ”filmstjärnor” och andra som poserar i veckotidningarna. Undrar varför, det glappar ju när man går. Titta på fötterna på bilderna får ni se.

    1. Jo, Jennie. Jag hör vad du säger. Men. Är det inte sällsynt att man blir bjuden på fester där man vill att det egna mellanrummet mellan benen ska ges störst uppmärksamhet? Eller är det bara jag som prioriterar fel sorts helgnöjen?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.