Modeorakel, del 2

Alltså. Missförstå mig inte nu, lugg är jättegulligt. På barn. Och på Sophie Marceau. Jag klipper själv regelbundet lugg eftersom jag förtränger att det inte bara är luggen som skiljer mig från en av de där långbenta brunetterna med alldeles lagom stora bröst.

Men den här Anna Wintour-luggen. Varför väljer man just den till sitt eget trejdmark? Varför envisas man? Varför känner man aldrig att … nej! nu har jag sett ut så här varje dag, dygnet runt i ett halv sekel, nu är det faktiskt dags för mig att byta stil! Är det för att man inte ser genom de där solglasögonen man praktiskt taget alltid har på sig?

Jag bara undrar.

Och i övrigt måste faktiskt en sån här klänning (i skrynklig aluminiumfolie) matchas med prinsessan-Lea-flätor runt öronen.

UPPDATERING: Jag kom just att tänka på en blondin med lugg. Hon är skitsnygg hon.

wintour

2 reaktioner till “Modeorakel, del 2”

  1. Lugg är ett miljövänligt budgetalternativ till botox i pannan. Vänta bara tills du passerat 43.
    Anledningen till Anna Wintours frilla är förmodligen inte bristen på botox vid näsroten. Hon spelar ju orakel i en bransch där det som är mode just nu inte längre gäller. Det är hyfsat enkelt för A.W. att klä sig i futuristiska kläder som skulle kunna bli moderna om några år, hon kan dessutom byta dress flera gånger per dag. När det gäller håret har hon antagligen insett att det inte fungerar att ligga fem steg före hela tiden, därför valde hon i stället en frilla som garanterat aldrig blir modern och därför alltid är varken ”inne” eller ”ute”. Dessutom är hon nästan ensam om just den frisyren. Det borde åtminstone inte vara särskilt många som känner för copycat på den, eller?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.