To be or not to be

Det regnar så mycket att jag gick med i det där fejsbok.

Kan inte någon bjuda in mig eller poka mig eller vad det heter?

Facebook-Logo

15 reaktioner till “To be or not to be”

 1. Det blev vin även denna kväll. (Måste ursäkta mig om inlägget blir knasigt)
  Jag berättade för maken att jag faktiskt, rent teoretiskt, skulle kunna åka ner till Sundsvall på tisdag kväll. Han tyckte att det var en kanonide. ”Sov över på hotell, och ta en sväng på IKEA sen” ”Jamen, jag ska ju xxxxx klockan 13 på onsdag, sa jag då” ”Boka om det, sa han – blir du inspirerad av att träffa den där människan så gör det”
  Maken är inte bara lik Jean- Marc Barr, han är snäll ochså.

 2. Men vänta här nu. Jag tror inte att du ska dricka mer om det är så du känner. Men oavsett det, så skulle jag kunna ha någon i publiken att prata till medan alla andra sitter och väntar på att jag blir klar någon gång så att Mark Lewengood får börja prata. Dessutom är det du som hänger älgöron på tork bakom huset.

 3. Det är inte jag, det är grannen som hänger älgöron på tork, men jag ser öronen fladdra i vinden från min altan.
  Jag har människor som jag betyder något för och som betyder mycket för mig; jag är någon i viss bemärkelse. Det jag menar med ”Jag är ingen” är att jag inte förstår att du kan bli glad över att jag vill uppleva dig.
  Det finns mycket som talar för att jag borde åka. Precis som kloka maken sa – om hon inspirerar dig:åk! Men. Det skulle kännas surt att köra bil i tre timmar en tisdag kväll, betala en hotellnatt (Knaust är förresten fullbokat) och måsta boka om ett möte bara för att missa hela alltet på grund av att det blivit slutsålt. Eller, om det blir något knas med bilen.

 4. Usch vad negativ jag lät i förra inlägget, det var inte meningen att måla upp allt knas som skulle kunna hända. Jag har mått väldigt bra av blotta tanken av att jag skulle kunna…
  Nu ska jag spela plump med familjen.

 5. Wow Malin! Du har fejsbokat i tio minuter och redan kommenterat fler gånger och skaffat fler kompisar än vad jag har lyckats med på tio månader. Jag är impad, du är ett riktigt FB-proffs!

 6. Var inte så blygsam Malin.
  Fördelarna med att gå med i facebook en livstid efter alla andra är att alla andra redan är med. Så när man gör entré så blir man (precis som du skrev i inlägget efter) attackerad från alla fronter (vänner, släkt, ex, ovänner) med kommentarer och det är ett jäkla klickande på Gilla-knappen.
  Kan väl räknas som en mini-succé åtminstone?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.