Varför har ingen sagt något?

Det här Facebook. Färgglatt! Och varendaste gång man tittar in har man fått en ny kompis. Ni anar inte vad det gör med en bloggare utan läsare. En karl i sina bästa år pokade mig. Det låter så härligt, nästan lite ekivokt. En man jag knappt känner kommenterade min gifta status. Varför då? Herrejistanes så spännande, jag vet inte vart jag ska ta vägen. Och alla de här som accepterar att bli ens kompis. Men inte skriver något på ”muren”… vad tänker de? Tänker de ”jag addar henne och så tar jag bort henne sedan, så slipper jag ta den konflikten”, eller de här som inte addar en, har de bara inte sett min ”request” eller tycker de att jag är pinsam nu?

Vilken grej! Varför har ni inte sagt något? Högstadiet släng dig i väggen.

Facebook kommer att bli hur stort som helst. Kom ihåg var ni hörde det först.

UPPDATERING: CHRISTOPHE påpekar att det ser ut som om jag just har gått och gift mig eftersom jag precis har skapat min profil och ”uppdaterat” mitt civilstånd. ”Så, inbilla dig ingenting. Han den där som gillade att du var gift tyckte väl bara att det var anmärkningsvärt att någon äntligen har förbarmat sig över dig.” Och det är väl klart. Det fattade jag hela tiden.

13 reaktioner till “Varför har ingen sagt något?”

  1. Glöm inte var du ska redovisa eventuell skilsmässa först, det gör du genom att gå från gift till singel i ditt statusfält.
    Jag har dessutom förstått att man även klicka i statusen ”det är komplicerat”; det tycker jag är kul. Haha.

  2. Vad roligt att det ar tva nyborjare samtidigt som stapplar runt utan att ha riktig koll pa vad vare sig logg eller puffa betyder. Nu privat jag att puffa dig pa fb sa kan du val saga hur det kanns.

  3. Välkommen till Sverige Malin!
    Lymfsystemet i vänster arm är infekterat. Det blev akuten och en rejäl antibiotikakur. Jag kan inte köra bil till Sundsvall i morgon.
    Men, i tanken är jag där! Googla på mitt namn( emailadressens namn men ö i stället för o) så tror jag att du får upp en bild av en glad ”Åsa2” – så skulle jag se ut om jag var på Bokia i Sundsvall i morgon;)

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.