Mitt i Sverige, mitt i livet

Sundsvall.

Jag blev så förvånandsvärt glad av Sundsvall. Kallt, klart och ändå varmt. En vacker bokhandel, med trevliga människor och ett och annat viktigt möte.

Jag presenterade mig i kväll genom att läsa vad jag skrivit om mig själv i en ”Mina klasskamrater”. Tolv år gammal och övertygad om att jag kunde göra skillnad, Vara Viktig. Jag ler när jag läser hur pretentiös jag vågade vara. Fina, tolvåriga, lillgamla, duktiga, Malin. Som fortfarande tror att världen kan ta sig samman, skapa rättvisa och sluta kriga. Och som fortfarande vill behövas, kanske bli författare.

5U6sUL

6 reaktioner till “Mitt i Sverige, mitt i livet”

  1. Hahaha…älskar svaret på ”Jag gillar…” och ”Jag önskar…” . Inte kommer jag ihåg dig och Tompa Dahl…

    Sorry, det här hade ju inget att göra med det du skrev om i inlägget men jag var tvungen…

    KRAMEN

    Mamma har kommit nu…med din bok….mums!

  2. Tack Malin för ditt besök i Sundsvall hos oss på BOKIA. Det blev en fantastiskt bra kväll och du gjorde ett mycket bra och engagerande framträdande! Många kunder har kommit in dagarna efter och pratat mycket positivt om mötet med författarna från Piratförlaget. Det här får vi göra om vid ett senare tillfälle.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.