Äntligen!

Nej! Den här hösten är för grå. För regnig, för kall, för dragig. Jag vill inte vänta längre. Jag vill inte, står inte ut. Jag vill bort från naturkatastrofer, kaffeflickor och rättsstatens sönderfall. Livet känns outhärdligt, himlen evigt tung.

Jag behöver. Hopp. Liv. Kärlek. Värme och glädje, närhet och förlåtelse.

Men det finns inte så mycket en republikan kan göra för att fly in i fantasins magiska värld.

Så nu börjar jag julpynta.

3 reaktioner till “Äntligen!”

  1. Jag börjar på lördag. Samma dag som vi flyttar in i nytt. Jag vill ha det fint till sista advent. Som är dagen efter. Och vi ska ha gran, så jag har satt mig själv i konkurs genom att shoppa julgranskulor på Åhléns. Det ska bli så fint, med årgångsglögg och glutenfria hembakta pepparkakor och röda stearinljus och…..

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.