Skönhetstips

Man kan kalla mig för mycket, men jag är knappast vacker. Däremot är jag faktiskt inte speciellt rynkig, trots min imponerande medelålder. Jag tror att jag har kommit på vad det beror på. Så håll i hatten, här kommer dagens tips: Orka aldrig sminka av dig.Släpa dig direkt från tv-soffan till sängen. Utan att passera tvål och vatten. För att sova med underlagskräm och puder smutsar kanske ner kudden, men det bibehåller åtminstone fukten på ett oslagbart vis. Kombinera gärna med ett par kilos övervikt för ett ultimat resultat och den rätta, plufsiga (men hyfsat orynkiga) looken. Att man aldrig blir av med tonårsfinnarna får ses som en julbonus.

acne

9 reaktioner till “Skönhetstips”

 1. Det är väl få som tycker att de själva är vackra, det går faktiskt inte att betrakta sig själv objektivt.
  Dessutom ser vi oss själva oftast spegelvänt, så egentligen vet vi inte ens hur vi ser ut.
  Har du dessutom bestämt dig för att du inte är vacker så kommer du inte att tro på andra när de säger motsatsen.

  Nog om det.
  Mina tonårsfinnar gick bort när jag slutade sminka mig, men å andra sidan har jag just det du inte har, ett skrynkligt fejs.

  När jag var magrare var det förfärligt. Mina ögonlock har flera veck och i mitt magraste tillstånd fick de två till. Dessa nykomlingar knäppte varje gång jag blinkade eftersom all överflödig hud inte fick plats på ögat längre. De stackars nya vecken fick tvinga sig in bland de gamla…knäpp, knäpp lät det innan de var på plats.
  Ibland använde jag fingrarna för att hjälpa till att trycka in dem.

  Mager är inte min grej.
  Tack och lov.

 2. Ha, ha. Denna var var. det ska jag komma ihåg när jag släpar mig mot sängen ikväll. Att ha lite extra kilon gör att rynkorna slätas ut och man blir så slät så. Det måste väl vara bättre än att se gammal och rynkig ut?

 3. skojigt! Själv tycker jag att jag är super snygg, har alltid gjort det men så har jag extremt gott självförtroende och nada självinsikt Jag är inte så rynkig men har grymma påsar under ögonen.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.