Nya numret av Yourlife

Inte för att jag har sett det själv. Och inte för att det på något vis går att utläsa på vare sig framsidan eller de mycket detaljerade beskrivningarna som går att hitta här på sajten av det nya numret, men jag TROR att min krönika om året i Florens också finns med i senaste numret av Yourlife. Ett år i mitt liv. Och den jobbigaste krönika jag har skrivit. Läs den gärna, om den går att hitta bland kändisreportagen.

Jag har också skrivit en krönika om barnmisshandel i senaste numret av Auris, hörselskadades riksförbunds medlemstidning. Den går inte heller att hitta, i alla fall inte på nätet.

Det här med att skriva för att göra sig ett namn för att sälja fler böcker, det går väl sisådär.

bara ett barn

10 reaktioner till “Nya numret av Yourlife”

  1. Det går väl riktigt bra?
    Har läst ett smakprov ur din nya, tänkte genast:
    ”Oj. Bra. Hon ’kan skriva’, som man säger.”

    Ser fram emot att få min Yourlife-tidning nån gång i nästa vecka och läsa mer av dig.

    /En annan utlandssvensk författare som knödde sig in på ett hörn i nr 3.

  2. Jag gillade ditt kåseri/betraktelse/krönika. Du skriver gött som man säger på min gata hemma i stan…Nu ska jag köpa boken och kasta mig över den. Vad säger man utan att det låter fjantigt? keep up the good work, heja dej eller fan, du skriver gött. det räcker så. för nu. Kram

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.