Less is inte alls more

Hemma igen. Förra veckan var jag i Sverige på jobb, det där jobbet jag aldrig pratar om med er, och resan som dörr till dörr brukar ta tre timmar, fyra om man räknar väntetid, tog istället nästan tolv timmar. Och nej, det hjälpte inte det minsta lilla att jag hade en god bok med mig på äventyret.

Nu. Nu är jag snart klar med julpyntet. Miniatyrglasgranen från Venedig, handgjort pynt från Vermont, ärvda tomtar från Västerås, julgobeläng sannolikt vävd av litet barn i något asiatiskt land, yngsta fransyskan utklädd till pepparkaksgubbe. Allt är på plats. Jag ska snart vara en duktig bloggare och ta några bilder så att ni kan få se hur det ser ut i en duktig medelålders flickas hem så här års. För det antar jag att ni vill. Så att ni får känna att ni inte räcker riktigt ända fram.

2 reaktioner till “Less is inte alls more”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.