Dagen i siffror, facit

Antal timmar på jobbet: 8.5

Antal luciatåg hemma: 0

Antal luciatåg i skolan: 1

Antal gråtattacker med anledning av liten-fyraårig-flicka-à-la-”pepparkaksgubbeflicka”-som-sjunger-tippetappe-tillsammans-med-fyrtio-lucior-trettiofem-tomtar-och-en-stackars-stackars-stjärngosse: någon enstaka, sedan fick jag och Christophe ett mycket svårhejdat skrattanfall eftersom fyraåringen bestämde sig för att vissla på alla ställen i alla låtar där hon inte kom ihåg texten. Hon kan visserligen inte vissla några melodier, och bara på inandning, men det blev ändå ganska effektfullt.

Antal koppar kaffe: jag tappade räkningen vid sex. Just nu dricker jag te.

Antal avbockade punkter på att-göra-innan-jul-grejor: Jag hittade en två år gammal att-göra-lista i min plånbok en gång. Den var – trots sin ålder – fortfarande i allra högsta grad aktuell. Sedan dess bryr jag mig sällan om att skriva några listor.

Antal roliga, tänkvärda inlägg på bloggen: 0

Bild 285

NÄSTAN LIKA SÖT?

3 reaktioner till “Dagen i siffror, facit”

  1. Min kompis sträckläste också boken. Tur för mig. Om hon inte gillat den, hade jag fått dåligt samvete för att jag prånglat på henne den. Nu har en annan kompis boken. Det är kö! Jag förstår att det vore bättre för dig om alla köpte varsitt ex, men vi är så snåla 😉

  2. ÄH. Ni får vara hur snåla som helst, bara ni gillar den, pratar om den, tänker på mig. Tack, igen Doris. Det är sådana läsare som du, och så vidare…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.