Dagen i siffror

Antal planerade timmar på jobbet: 8.5

Antal luciatåg hemma: 0

Antal luciatåg i skolan: 1

Antal gråtattacker med anledning av liten-fyraårig-flicka-à-la-”pepparkaksgubbeflicka”-som-sjunger-tippetappe-tillsammans-med-fyrtio-lucior-trettiofem-tomtar-och-en-stackars-stackars-stjärngosse: okänt

Antal koppar kaffe: högst fyra

Antal avbockade punkter på att-göra-innan-jul-grejor: 0

En kommentar till “Dagen i siffror”

  1. Den där listan med allt som ska göras innan jul försöker jag förtränga. För mig blev det två luciatåg, ett superproffsigt på jobbet då esteteleverna sjöng hur fint som helst och ett tårframkallande då mina små grabbar och deras lille kusin var med i förskolans tåg. Antal koppar kaffe? Fråga inte.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.