Min resa ut i världen?

För inte alls länge sedan fick jag en agent. Hon heter Carina och arbetar på Pontas agency. I dag skriver de på sin blogg:

”Malin Persson Giolito – a name to remember. The Pontas Agency is representing internationally the work of Swedish author Malin Persson Giolito. We have just sold Dutch rights of her latest novel Only a Child to Uitgeverij De Fontein and the interest is growing among publishers and film producers.”

Jag gillar Carina.

4 reaktioner till “Min resa ut i världen?”

    1. Amanda. Det trodde jag också att jag var. Ända till dagen innan Bara ett barn skickades till tryck trodde jag det. Sedan trodde jag inte det längre. Vi kan kalla det: En annan historia.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.