Kalenderflicka

Av alla saker jag ville bli när jag var liten… jag kan inte minnas att ”vara dagens ’lucka'” var en av dem. Men åren går och man inser att ”bäst” är en alldeles för ospecificerad ambitionsnivå. Istället ägnar man sina allt färre dagar åt att försöka hitta exempel i sin omgivning på att ”jag är åtminstone bättre än…”.

Nåja.

I dag är det Min Dag i Piratförlagets julkalender. Det är sålunda JAG och ingen annan som är i centrum just precis nu, på just precis denna lilla plats i mitt eget universum. Det känns bra. Klickar du på länken (eller lyssnade på Lugna favoriter kl 7.15) så kan du höra ett utdrag ur min bok. Den bok som jag anser att du borde ge både dig själv och en hög andra läskunniga personer i julklapp. Betydligt billigare än en Ipad. Går dessutom att ta med sig i badet.

bara ett barn

2 reaktioner till “Kalenderflicka”

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.