Ingen oskuld

Det är faktiskt inte första gången jag har en tampongincident. En liknande sak hände mig för något år sedan på en tjejmiddag på PA & Co. Då skrattade jag loss det kvinnliga skyddet med det silkeslena höljet. Det la sig på tvären i trosan och jag gick som en träbent sjörövare in på deras minimala toalett för att byta. Möjligen har jag aldrig någonsin känt mig så mycket som en äkta Stockholmsförfattare.

Och vad kan man säga om detta?

Jo. Att om man är en dubbelarbetande jurist och författare, mor till tre barn och en fyrtiosexårig fransman, stolt ägare till ett hus byggt i början på förra seklet, ja, då. Då, mina vänner har man helt enkelt inte tid att göra knipövningar.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.