Malin Persson Giolito är f*cking briljant!

Jag tycker att vi har fått en fantastisk start. Tre inlägg och i kommentarerna pratar vi mens, spiraler, högklackade skor, övergångsåldern och mitt underliv. Och så undrar man varför man inte har några manliga läsare (Stoffe undantaget, naturligtvis, han gömmer sig någonstans i kulisserna, naturligtvis!).

Så har jag blivit välkomnad tillbaka.

Av Skrivarmamma (som ska debutera med relationsromanen Kanske, Printz Publishing)
Av Frida (som ska debutera med romanen Charlotte Hassel)
Av Sandra (som publicerar sin senaste roman som följetong på sin hemsida)
Av Kalaslotta, av Lena, av Åsa H (som arbetar på sin andra roman), av Paperback Lover, av Carina, av Annica, Åsa2, M.S, Cecilia, Christina, Essie, Annelie, Anna-Carin, Karin, Sofia, Amanda H (vars Döden på en blek häst tillhör mina favoriter)….

EnligtO publicerar en hel intervju med mig i dag.

Simona Ahrnstedt däremot.

Är måttligt road.

Men jag glömmer inte så lätt. Egentligen älskar hon mig. Reservationslöst.

Sluta sura nu, raring. Det var ju för din skull jag började igen.
 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.