Du ska va president!

Jag anser att det hör ihop med rösträtten att varje medborgare måste få en möjlighet att vara en smula optimistisk åtminstone ett par dagar efter att ett demokratiskt val har genomförts. Så jag ska inte prata om förutsättningarna för danska socialdemokraterna att faktiskt göra saker bättre. Jag ska inte heller prata om vad de faktiskt har och inte har gjort för invandringspolitiken. 

Istället ska vi prata om henne.  

En socialdemokratisk kvinna som köper sina märkeskläder helt själv för egenintjänade pengar och gillar tjusiga handväskor som är tillverkade, nej, designade av den franska modeindustrin, och som skålar i champagne när hon firar, och som kan ge svar på tal, och som är gift med en utlänning och som har bott åratal i Bryssel… den kvinnan…  den kvinnan…

… det är ju jag!

Så nu undrar jag.

När ringer Håkan och säger:

Malin…. ?

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.