Grus i maskineriet

Nej, jag orkar inte med bikt i kväll. Men det har inget med nya spädbarn att göra, Åsa H. Jag är inte gravid, planerar inte att bli gravid. Ärligt talat tycker jag att jag börjar bli för gammal för sånt. Ja, sex alltså. I lördags, när jag var på klubb och dansade, såg pojkarna på stället ut som de var jämngamla med Elsa, min äldsta. Det lilla man såg, vill säga, eftersom de var djupt försjunkna i sina egna mobiltelefoner. 

Det är måndag. Ni vet väl antagligen det. Jag kom hem från jobbet för en timme sedan. Dricker nu te framför någon tecknad serie om pingviner. Ska försöka hålla mig vaken till att Idol börjar. Då börjar också min andra arbetsdag. 

För en sak kan jag bekänna. Jag är betydligt mer ambitiös och produktiv än jag erkänner. 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.