Hyfsat glada hälsningar från Brysselträdgården

Jag inledde dagen med att sträckläsa min kära vän och kollega Martina Haags senaste. Det var en mycket bra början på något som ser ut att bli en alldeles utmärkt helg. 

Det är Martinas bästa hittills. Jag skrattade. Och det är verkligen inte lätt att få mig att ens småle åt det skrivna ordet. På morgonen dessutom. Jag besitter nämligen vad man i brist på explosiva medel brukar kalla för dåligt morgonhumör.

Bra jobbat, Martina. Men jag undrar ändå varför inte jag fick bli din juridiska rådgivare. Eller renskötare. 

Nu ska jag skriva (i) en krönika till Språktidningen; (ii) en roman (iii) min signatur på ett par kilo franska prov. Sedan ska jag övertala Christophe att vi ska ta in på Crillon och leka tjuv och polis. 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.